€50.00
Let op; dit diner boekt u los van de wijndag
Beschrijving
Als klap op de vuurpijl, organiseren wij na afloop van de Leidse Wijndag ook nog een wijndiner!
Let op; Het diner boekt u apart en is dus ook te boeken zonder toegangskaart voor de Leidse Wijndag.
Voor de mensen die wel overdag hebben deelgenomen aan de proeverij overdag, organiseren wij een leuk tussenprogramma van 18.00 tot 19.00 uur.
Het diner zal worden begeleid met de wijnen van Weingut Prechtl, Franz Prechtl zal dan ook samen met Sonja Rauter aanwezig zijn tijdens het diner.
Weingut Prechtl is een ècht familiebedrijf, inmiddels gerund door de vijfde generatie. Hun Wijngut ligt in Zellerndorf, vlakbij Retz in Oostenrijk.
Franz en Sonja zullen hun mooiste wijnen serveren, in combinatie met het fijne menu wat voor u is samengesteld door de Hortus Botanicus.
Dit menu is van te voren vastgesteld, zodat er de mooiste smaaksensaties gecreëerd kunnen worden!
MENU
Amuse
Creatie van de Chef
Voorgerecht
Steak tartare van Black Angus bavette
met gepekelde eidooier en getoast briochebrood
Hoofdgerecht
Kabeljauw met mousseline, marmelade van ui,
aardappelpoffertjes en een saus met laurier en ham
Dessert
Eetbaar bloempotje van chocolade gevuld met bosvruchten,
witte chocolademousse en een crumble van Bastogne
*Voor de optie van een geheel vegetarisch menu, graag contact opnemen via; leiden@henribloem.nl
Datum
Zondag 15 mei 2022
Vanaf 19.00 uur
Lokatie
In het Grand Café van de Hortus Botanicus.
Rapenburg 73, Leiden
Extra informatie
Wijndiner | Tijd: 19.00 uur |
---|